Om mig

Mit navn er Lilye Mirra Vestergaard og har 20 års erfaring i den alternative helseverden.
Jeg har arbejdet og uddannet mig gennem mange år i den alternative verden. Jeg er uddannet zoneterapeut, healer, biopat, vegatester m.m.

Jeg har i en årrække tilbage i slut 90´erne og starten af 00´erne drevet egen helseklinik. I 2005 overtog jeg helsekostbutikken Helsam i Herning, som jeg drev indtil maj 2017.

Jeg har gennem alle årene løbende taget diverse kurser indenfor sundhed og helse til at supplere mine uddannelser og vedligeholde min viden.

Desuden har jeg i mange år gået på et spirituelt kursus hos Sisselmaya.dk, hvor fokus er på healing, meditation og min personlige og spirituelle udvikling.

Senest har jeg i snart 5 år fulgt Sisselmayas undervisning i The Being Path. Det er formidling af unikke nye kraftfulde healingsenergier, som kan bruges meget specifikt til forskellige problematikker. Kærligt, kraftfuldt, støttende og forløsende.

I disse måneder er jeg også ved at uddanne mig til Tankefeltterapeut og Metasundhedsterapeut hos Mygind og Heilesen www.mygind.dk​

​​Jeg ønsker dig velkommen i mit univers.

Mit arbejde er min passion

Min passion er mit arbejde​​

Min måde at arbejde på

Personligt interesserer jeg mig for den mere spirituelle side af mennesket og jeg er meget optaget af, hvordan krop og psyke hænger sammen og hvordan vi som mennesker kan komme i tættere kontakt med vores indre ressourcer.

​For det er muligt!

  • ​at slippe angst, sorg, traumer og frygt – og blive glad for dit liv igen!
  • ​at slippe de gamle mønstre som hæmmer dig og ikke tjener dig længere!
  • ​at lære at elske og acceptere dig selv og føle dig tryg i verden.
  • ​at leve i harmoni med din omverden, uden at gå på kompromis med dine egne værdier, at stå i din egen power
  • at komme til at leve optimalt tilfreds og ikke kun normalt tilfreds

Alle dine oplevelser og tanker bliver lagret i underbevidstheden og påvirker din virkelighed og dit selvværd, både positivt og negativt.​

Psykiske og fysiske symptomer og problemer, som vender tilbage igen og igen, er højst sandsynligt baseret på gamle traumer eller negative oplevelser. Og det er ikke din skyld, at du er havnet der. Sådan er livets omstændigheder. Men du har valget og muligheden for at gøre noget ved det.

Der findes redskaber, som giver dig mulighed for at slippe angst, sorg, traumer, mønstre, stress og frygt på en let, harmonisk og kærlig måde.

Det er muligt at blive glad for dit liv igen og slippe det der holder dig nede eller dræner din energi.

Jeg kan dog ikke hjælpe alle, og min erfaring viser at jeg kun kan hjælpe dem, der selv virkelig ønsker og er klar til at blive hjulpet. Det er dig der skal gøre det 

” tunge ” arbejde med at gå ind i f.eks. smertefulde erindringer o.l. – jeg er din guide og holder dig i hånden undervejs.​

Kærlige lindrende hilsner Lilye

KLINIK LILYE MIRRA​

CVR: 38435272

Har du spørgsmål til behandlingerne?

Udfyld formularen og jeg vender tilbage med et svar inden for 2 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Sms eller indtal besked på tlf.: 93 86 24 00

E-mail: info@lilyemirra.dk