Baby zoneterapi​

  BABY ZONETERAPI  -  STOR ERFARING

ER I UDFORDRET MED URO, KOLIK, GRÅD OSV.?

Jeg har stor erfaring med at give zoneterapi til babyer og det har en virkelig god effekt på bla. kolik og andre former for uro og gråd

Når jeg behandler et spædbarn, benytter jeg en blid form for zoneterapi, hvor jeg selvfølgelig masserer babys fødder, men også kombinere det med blid, blid massage af nogle punkter på ryggen.

I nogle tilfælde benytter jeg mig også af tapping – blide små ” bank” på nogle akupunkturpunkter, som nulstiller/ opløser smerter og uro.​

Virker zoneterapi?

Jeg har i min tid som zoneterapeut behandlet mange babyer, der har været udfordret af gråd, uro, kolik, hård fødsel m.m.  - ja og gad vide hvad mere, hvis barnet havde et sprog med ord og kunne fortælle os om det

Min statistik siger ca. 60 små skønne væsner og med en succesrate på ca. 85-90%

Behandlingen er fuldstændig risikofri og uden ubehag for barnet. Husk altid at tage en ren ble med, da der ofte kun går ganske få minutter, så er bleen fyldt. Det er en helt naturlig og forventelig reaktion på zoneterapien.

Jeg elsker det

Det er en stor fornøjelse at hjælpe de babyer, der kommer i min klinik - at se og høre, at hele familien får ro og bedre trivsel, når barnet får det bedre og spiser og sover godt. Derfor vil jeg anbefale dig / jer, at benytte dig / jer af zoneterapi til jeres baby, hvis der er gråd, uro eller kolik. Det hjælper!​

Hvor mange behandlinger skal der til?

Min erfaring viser, at der skal ca. 3-5 behandlinger til at hjælpe en baby med maveproblemer, uro og gråd.

Du er velkommen til at ringe og få en snak om dit barn​

Reaktioner på behandling

Reaktioner på behandlingen kan være meget forskellige. Det kan vise sig, især efter 1. behandling, i form af mere gråd træthed, øget vandladning, flere fyldte bleer – ofte lidt mere ildelugtende , mere sult/tørst, ændring i søvn eller almindelig utilpashed. Dog ser jeg ofte bedring allerede efter 1. behandling.

Reaktionerne skal ikke opfattes som en forværring, selvom det kan føles sådan, men det er netop tegn på at behandlingen begynder at virke.

Reaktioner kan også sagtens være positive i form af bedre søvn og mindre gråd

Årsagen til disse reaktioner er, at zoneterapi sætter kroppen i gang med at rense ud og finde den gode balance. Så derfor er det godt at sørge for at barnet får mere væske i denne periode.​

Det kan være en god ide at amme dit barn eller give barnet flaske under behandlingen, hvis barnet er uroligt eller ked af det. Så slapper de fleste rigtig godt af og nyder at jeg ” nulrer ” deres fusser. Det finder vi ud af i den givne situation.

Søvn

De fleste børn bliver meget trætte efter behandlingen, og tager en god lang søvn.
Nogle kan dog blive urolige og sove mindre, oftest kun efter 1. behandling

Læs også anmeldelsen her på siden fra en glad og tilfreds mor.

Hvor foregår behandlingen?

Jeg har både  klinik i Annekset 49 A , H.C. Ørsteds Vej 49 A på Frederiksberg og i Smørum nær Ballerup, men du er velkommen alle steder fra såsom København og resten af Nordsjælland.

 Annekset 49A, er den lille bygning der ligger til venstre for opgangen 49A.

Det er nemt at komme hertil med bus 2A, med Metroen til Forum, og hvis du er i bil så er der er 2 timers parkering på sidevejene.

Kommer du til Smørum kræver det at du har bil, jeg jeg bor ca 1 km udenfor Smørumovre og der går ingen bus dertil desværre.

Du er også velkommen andre steder fra såsom København eller resten af Sjælland.


Bestil tid

Sms eller indtal besked på tlf.: 93 86 24 00
E-mail: info@lilyemirra.dk

Hvad koster BabyZoneterapi?

Behandlingerne koster 350 kroner for en session.
Se priser for andre behandlinger og rabatordninger her

KLINIK LILYE MIRRA​

CVR: 38435272

Har du spørgsmål til behandlingerne?

Udfyld formularen og jeg vender tilbage med et svar inden for 2 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Sms eller indtal besked på tlf.: 93 86 24 00

E-mail: info@lilyemirra.dk